Titans of the Sun: Theia

Titans of the Sun van Microgaming

Titans of the Sun: TheiaAl eeuwenlang zijn de mensen door De Griekse mythologie gefascineerd. Het videoslot Titans van de Zon Theia gaat over dit onderwerp. Maar wel met één verschil. Deze gokkast is zal u niet alleen betoveren, maar u kunt er ook echt rijk van worden.  120 000 euro en hogere winsten zijn met dit videoslot namelijk te winnen.

Theia was een van de twaalf Titanen, die regeerde voor de Olympiërs met Zeus, en Hera. Ze wordt beschouwd als de moeder van de zonnegod Helios en de maangodin Selene.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Videoslot van Mircogaming

Microgaming maakt spannende en boeiende videoslots die grafisch zeer goed ontworpen zijn.  Titans of the Sun: Theia heeft ook Fenixprachtige graphics zoals een mooie achtergrond van een helderblauwe Middellandse Zee en een ondergaande zon. Er vliegen vlammende paarden en vurige feniksen rond op de rollen. Maar, ook de geluiden die te horen zijn, zijn geweldig en zullen zeker voor de nodige spanning zorgen tijdens het spelen van dit leuke videoslot.

Het spannende spel en heeft vijf rollen en vijftien winlijnen. De 15 winlijnen in Titanen van de Zon Theia staan vast, maar je kunt kiezen voor een inzet per lijn. Dit kan vanaf 15 eurocent tot 30 euro per omwenteling.

De symbolen

ScreenshotHet videoslot bestaat uit typische kaartsymbolen van aas tot 10 en een aantal thematische symbolen. Aangezien deze machine over de Griekse mythologie gaat, zijn dit de vogel Feniks en de mythische Pegasus – een vliegend paard. Theia is ook een winnend symbool, het kan je tot 2.000 euro opleveren. Maar, het meest waard is het logo met de naam van het spel. Met dit logo is het mogelijk om tot  4.000 euro te winnen. Het is tegelijk ook de wild.

De Scatter

Het verliefde stelletje symbool is het scatter symbool in dit spel. Wanneer je de scatter meer dan twee keer op je scherm weet te draaien, starten de gratis spins. Met 3 scatters verdien je 15 gratis spins heb je de mogelijkheid om grote winsten te draaien zonder dat Lovershet je inzet kost. Daarnaast heeft het spel een vermenigvuldigingsfactor van 2 op alle Free Spins in het spel.

Het wild symbool

Het wild symbool is dus het logo van het spel. Dit symbool kan alle symbolen vervangen met uitzondering van het scatter symbool en het mystery symbool.

Het mystery symbool

Het absolute hoogtepunt van dit spel is echter het Mystery Symbool. Dit symbool kan op alle rollen of rijen voorkomen. Wanneer dat gebeurt, worden de velden ontdekt door de zon en zullen allemaal hetzelfde symbool krijgen. Hierdoor kun je vele winnende combinaties draaien en hoge bedragen winnen.  Dit kan ook Pegasusgebeuren tijdens de free spins ronde waardoor je nog meer kans maakt op grote geldbedragen.

Dus stel je geluk eens op de proef of speel eerst met speel geld en begeef je in de oude wereld van de goden en de Titanen – en probeer dit interessante videoslot eens uit. Wordt een deel van dit ongelooflijke avontuur en win tot 120.000 euro met Titans of the Sun: Theia

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016