Silver Fang

Silver FangHet videoslot van Silver Fang nodigt je uit om van de ijzige toendra naar het rijk van de wolf af te reizen. Dit is een land met erg veel rijkdommen en deze rijkdommen die kunnen jou ook rijk maken. Dit doe je door de winnende combinaties op dit videoslot te draaien. De afbeeldingen op de wielen die hebben uiteraard met het rijkdom van de wolf te maken. Uiteraard is de wolf te zien maar er zijn ook andere dieren op de wielen aanwezig en dit zijn dan bijvoorbeeld herten. Ook zijn er naast de afbeeldingen dan verschillende letters en cijfers beschikbaar. Lukt het jou om hier op een winlijn een mooie combinatie mee te draaien dan zal je erg blij zijn met de winsten die te behalen zijn.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De mogelijkheden van het slot

ElandDit is een videoslot wat je verschillende mogelijkheden biedt. Het spelen dat gebeurt op vijf wielen en deze wielen die hebben drie rijen. Er zijn maar liefst vijftig winlijnen in dit spel aanwezig. Als je op alle winlijnen gaat spelen dan zal het niet lang duren voor de eerste winst een feit is. De zijkanten van het spel die laten de winlijnen zien. Als je daar klikt dan zie je meteen hoe een bepaalde winlijn loopt. Ook als er een winnende combinatie wordt gedraaid dan is er meteen te zien op welke winlijn dit is geweest. Verder kun je dan ook meteen zien welke winst er dan is behaald. Bij winst komen de afbeeldingen ook nog eens tot leven. Dit maakt het spel ook leuk en afwisselend. Je bent dan ook steeds weer benieuwd wat er gaat gebeuren als je de volgende winnende combinatie draait.

ScreenshotGratis een spin aan de gokkast geven

Bij dit spel heb je de mogelijkheid om gratis spins te verdienen en dit kun je doen door de scatters op de wielen te laten verschijnen. Des te meer scatters je ziet des te meer gratis spins je zal krijgen. De gratis spins die zorgen ervoor dat de winst snel op kan lopen. Het is dan ook niet alleen leuk om een winst te draaien maar ook als je scatters op de wielen ziet dan zal je blij zijn. Je weet dan dat er veel kans is om een mooi geldbedrag te winnen. Tijdens de gratis spins gaan de wielen vanzelf draaien en hoef je alleen maar toe te kijken.

WolfZelf het spel spelen en ervaren

Het spel kun je ook zelf gratis spelen en ervaren en dat kun je dan ook nog eens op deze pagina doen. Het zal je dan opvallen dat Silver Fang leuk is om te spelen en dat er vele mogelijkheden zijn bij het spel. Het gratis spelen dat doe je voor je plezier en dat betekent dat er geen echte winsten te behalen zijn. Wel is het zo dat je tijdens het gratis spelen een goede indruk van het spel zal krijgen en je weet dan ook al snel of je dit spel voor echt geld wilt spelen en zo wilt proberen een leuke winst te behalen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016