Bridesmaids

BridesmaidsGeïnspireerd op de film Bridesmaids, die in 2011 werd uitgebracht door Universal Studios, waarin bekende actrices als Kristen Wiig en Melissa McCarthy speelden, produceerde Microgaming een geweldige slot machine met dezelfde naam. Het spel zit vol met iconische beelden, soundtracks en de hoofdrolspelers uit deze film.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Over Bridesmaids

Deze gokkast heeft vier rijen, vijf rollen en veertig winlijnen. De symbolen die voorkomen zijn vier speelkaarten (harten, ruiten, schoppen en klaver), die worden voorgesteld als edelstenen. Elk van hen kan tot x160 maal je inzet opleveren. Hogere winsten kan je Paarsbehalen door  Becca, Megan, Rita, Annie en Helen te draaien. Als speler kan je ook profiteren van echte beelden uit de film, waardoor het spel nog leuker wordt!

Het wild symbool

In deze gokkast is het wild symbool het logo van het spel. Deze kan alle symbolen vervangen behalve het scatter symbool.

Het scattersymbool

Dit is een cupcake. Weet je er drie te draaien, dan verschijnt er een wiel in beeld waarmee je een bonusgame of free spins kunt winnen.

Twee free spins modi

GroenFriendship Free spins modus

Wanneer je op het rad de friendship free modus weet te draaien, ontvang je 10 free spins. Als extra bij deze free spins geldt dat alle winsten van links naar rechts gelden, maar andersom ook. De Bridesmaids kunnen tijdens deze free spins ook nog eens gestapeld voorkomen waardoor je winsten nog hoger kunnen worden.

Flying High Free spins

Weet je deze free spins te draaien dan krijg je 10 free spins met als extra rollende wielen en groeiende wild symbolen. De rollende wielen zijn avalanches. Dat wil zeggen dat je gedraaide winnende symbolen gaan wegvallen en weer worden vervangen door nieuwe symbolen, waardoor de winsten hoger uit kunnen vallen.

Cash prijzen of bonus game

Op het wiel staan nog meer kansen. Zo is het mogelijk om cash prijzen te winnen of een bonus game te draaien. Er zijn 2 bonusgames te Screenshotverdienen:

  • Boutique bonusgame

Bij dit spel, moet je bruidsmeisjes met elkaar verbinden, waardoor je prijzen wint. Het bonusspel stopt wanneer je het meest linker bruidsmeisje twee keer draait.

  • Het Magic Moments bonusgame

Dit spel is ook de moeite waard. Er zijn allemaal magische momenten waarop je kan drukken. Alle momenten leveren geld op, behalve als je een wortel vindt. Dan stopt het bonusspel meteen.

Inzetten

Bridesmaids kent verschillende inzetmogelijkheden. De inzet kan worden aangepast door de plus of min knop in te drukken. De 40 winlijnen moet je echter allemaal spelen, ze zijn niet apart instelbaar. Cupcakezijn allemaal gespeeld in een keer en kan niet apart worden ingesteld. De weddenschappen beginnen Inzetten kan je plaatsen vanaf € 0,01 per lijn en kan worden verhoogd tot € 0,10 per lijn. Zo is de minimum inzet is dus € 0,40 en de maximale inzet € 60 per ronde.

Ook mobiel beschikbaar

Deze gokkast is ook beschikbaar voor mobiele apparaten en de roze dames van dit spel kun je dus  overal spelen. Het spel is erg leuk en biedt gevarieerde bonus features met volop entertainment, ongeacht waar je speelt.

Probeer Bridesmaids gewoon eens uit, gratis of voor echt geld. Het is een echte aanrader!

 

 

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016