Thunderstruck

ThunderstruckDat Microgaming leuke spellen maakt dat heb je waarschijnlijk wel gezien op deze website. Wat ook een leuk spel is wat je echt eens geprobeerd moet hebben dat is Thunderstruck. Het is een spel wat draait om de bliksem en wat er ook flitsend uit ziet. Het spel is simpel van opzet maar dat wil niet zeggen dat dit geen leuk spel is. De wielen die laten afbeeldingen zien die daarmee te maken hebben. Uiteraard zie je de bliksem zelf op de wielen staan en daarbij zijn er ook verschillende cijfers en letters te zien. Het is dan de bedoeling om hiermee dan de winnende combinaties te gaan draaien. Naast dat dit een leuke gokkast is om op te spelen is het ook een spel wat je een hoge winst kan bezorgen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De eigenschappen van het spel

Dit is een spel waarbij je speelt op vijf wielen en deze vijf wielen die hebben dan drie rijen. In totaal zijn er negen winlijnen waar op gespeeld kan worden. De nummers van deze winlijnen die worden aan de zijkant van het spel getoond. Draai je een winnende combinatie dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en dan zie je ook direct hoeveel winst er is behaald. Het spel is duidelijk en eenvoudig om te leren voor nieuwe spelers. Daarbij is het ook Hamer van thoreens spel wat geschikt is voor spelers met een lager budget. Je kunt zelf bepalen op hoeveel winlijnen je gaat spelen en ook wat de inzet dan is. Het is dat des te hoger het aantal winlijnen is des te hoger de inzet zal zijn. Uiteraard is het ook dat de kans op een winst groter is als je op een hoger aantal winlijnen speelt. Er zijn dus veel zaken waar je invloed op hebt en dit maakt het dat veel spelers dit een leuk spel vinden om op te spelen.

ThorGratis spins die de winst kunnen verhogen

Wil je graag op een makkelijke manier de winst verhogen dan kun je dit doen door van de gratis spins gebruik te maken. Deze spins die kun je krijgen door een bepaalde winnende combinatie te draaien. Meteen daarna zie je dan direct hoeveel gratis spins je gaat krijgen en wat de winst is geweest. Ook daarin zie je weer dat Thunderstruck een zeer duidelijk spel is. De winst wordt apart bijgehouden en je ziet dan ook meteen wat de resultaten zijn van het spelen.

Ga zelf het spel spelen

GeitWe willen je graag uitnodigen om dit spel zelf te gaan spelen. Dit kun je gratis doen en je krijgt dan meteen een goede indruk van hoe leuk het is om dit spel te spelen. Als je gratis speelt dan doe je dit voor je plezier en dan zijn er geen echte winsten te behalen. Wil je wel voor een echte winst spelen dan kan dit op ieder moment door met echt geld te gaan spelen. Het is vooral de spanning die dit spel heeft dat je steeds weer benieuwd naar wat er gaat gebeuren. Ervaar de spanning zelf en begin snel met spelen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016