Bikini Party

Bikini PartyBen je dol op het zonnige weer en op het strand dan is Bikini Party een leuk spel om te spelen. Als je dit doet dan speel je op een slot wat zich op het strand afspeelt. Op de wielen zijn dan ook afbeeldingen te zien die hiermee te maken hebben. Er zijn mooie vrouwen in bikini te zien en ook zie je een volleybal op de afbeeldingen staan. Naast de afbeeldingen zijn er verschillende cijfers en letters. Het is dan de kunst om hiermee winsten op de winlijnen te behalen. Wanneer jou dit lukt dan is de kans groot dat jij ook enorme geldbedragen weet te winnen. Met dit geld zou je een reis kunnen boeken naar dezelfde witte stranden als in het spel.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Het spelen van het spel

GeelHet spel is niet lastig om te spelen en is ook geschikt is voor de beginnende speler. Er is in dit slot met vijf wielen te spelen. Deze wielen hebben ieder drie rijen waar de winsten op gehaald kunnen worden. Er zijn het grote aantal van 243 verschillende manieren om te winnen. Je zal kunnen begrijpen dat deze niet allemaal getoond kunnen worden. Als je wint laat het spel wel zien met welke lijn je de winst behaald hebt. Daarnaast wordt dan ook direct de winst getoond die je behaald hebt. Het spel kent ook een bonus spel en met dit spel is het mogelijk om gratis spins te winnen. Dit is een leuke toevoeging aan deze gokkast en dit maakt het spelen nog spannender. De gratis spins die je dan wint die zorgen ervoor dat je langer door kunt spelen en dit zal je kans op het behalen van een zeer respectabele winst dan enorm gaan verhogen.

ScreenshotEen respin aan een wiel geven

Microgaming heeft een zeer fraaie functie in dit spel gebouwd en dat is de mogelijkheid om aan ieder wiel afzonderlijk een respin te kunnen geven. Dit kun je op ieder moment doen en dit kun je ook zo vaak doen als je wilt. Heb je dan ook een spin aan het slot gegeven dan zie je onder ieder wiel de mogelijkheid om een respin te geven. Het is niet mogelijk om daar zelf de inzet van te bepalen. Hoeveel het kost om een respin te geven dat staat meteen aangegeven. Het is dan zo dat des te hoger de kans is dat je een winnende combinatie draait des te hoger het bedrag van de respin zal zijn.

Zelf de mogelijkheden ontdekken

GroenHet is goed om zelf de mogelijkheden van het spel te ontdekken en zo zelf tot de conclusie te komen dat het een erg leuk videoslot is om te spelen. Vooral de mogelijkheid tot het geven van een respin is erg leuk gevonden. Dit spel kan op deze website geheel gratis gespeeld worden. Dit doe je dan wel met virtueel geld en dat betekent dat het dan niet mogelijk is om echte winsten te behalen. Uiteraard kun je wel voor een echte winst spelen en dit kan door een storting te doen en voor echt geld te spelen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016