Girls with Guns

Girls with GunsMeiden met wapens dat is waar jet in dit slot over gaat. Het zal dan ook geen verrassing voor je zijn dat je op de wielen van Girls with Guns dames met wapens ziet. De tekeningen van de dames zijn erg mooi gemaakt. Het spel is dan ook erg leuk om naar te kijken. Naast de afbeeldingen van de dames zijn er ook andere afbeeldingen te zien en zijn er diverse letters en cijfers te zien. Hiermee dien je dan winnende combinaties te draaien. Het is een spel waar je leuke winsten mee kunt behalen. Als je op een online gokkast speelt dan wil je naast plezier ervaren ook kans maken op een flinke winst. Dat is bij deze gokkast het geval.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Girls with Guns biedt spanning en sensatie

Girls with Guns is een videoslot wat makkelijk te spelen is. Er zijn vijf wielen waarop gespeeld kan worden en deze wielen hebben drie rijen. Dat het een gokkast is waar je snel een winst op kunt behalen dat blijkt wel uit het aantal winlijnen van deze gokkast. Er zijn er maar liefst 243 en daar kun je dan de winsten ophalen. Je kunt je voorstellen Mannendat niet alle 243 winlijnen getoond kunnen worden. Weet je dan ook een leuke winst te behalen dan wordt er meteen getoond op welke winlijn dit is. Ook zie je dan direct hoeveel winst er dan is behaald. Het is dan ook een zeer duidelijk spel en dit maakt het dat het ook een spel is wat niet moeilijk is om te leren. Wil je weten hoeveel je met een bepaalde afbeelding kunt winnen dan is daar een tabel voor beschikbaar. In deze tabel zie je alle afbeeldingen staan en daarbij behorende waarden.

Een spel waar je lang plezier van hebt

GeelHet slot van Girls with Guns daar zal je lang plezier van hebben en om zelf te ervaren hoe leuk het spel is heb je ook de mogelijkheid om het spel zelf te proberen. Dit kan ook nog eens gratis en dit kun je op deze pagina doen. Al snel zal je dan doorhebben dat dit een leuk spel is wat je graag voor een langere tijd wilt spelen. Tijdens het gratis spelen is er geen mogelijkheid om echte winsten te behalen. Dit is wel mogelijk als je voor echt geld speelt en dan zijn er ook leuke winsten te behalen.

Mogelijkheden om de winsten te vergroten

OranjeEr zijn bij Girls with Guns verschillende mogelijkheden om de winsten te vergroten en de beste manier om sneller een hogere winst te behalen is om van de gratis spins gebruik te maken. Wanneer je dit doet dan kun je langer gratis doorspelen. De gratis spins die krijg je door het scatters symbool op de wielen te laten verschijnen (dit is een handgranaat). Vervolgens kun je dan van de gratis spins gebruik maken en je zal merken dat dan winsten een enorme sprong omhoog maken. Dit is natuurlijk waar je het spel ook voor speelt.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016