Hot as Hades

Maak een mythologisch reis waarin je Griekse goden zult tegenkomen

Hot as HadesHot as Hades is een videoslot dat wordt aangedreven door Microgaming en de afgelopen tijd aan populariteit heeft weten te winnen. Het thema van deze gokkast is de Griekse mythologie waarbij deze gokkast is gewijd aan de Griekse god Hades. Hades is de god van de dood en heerser van de onderwereld. Een videoslot dat zeer interessant is, niet alleen voor liefhebbers van de Griekse mythologie, maar voor elke andere speler.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Over Hot as Hades

Hot as Hades is een video slot machine, dat bestaat uit 5 rollen en 20 vaste winlijnen. De minimale inzet is 0,20 en de maximale inzet is 50. De gokkast heeft een aantal interessante features. Zo heeft het bonus games en speciale symbolen die kunnen zorgen voor leuke extra winstmogelijkheden.

De symbolen

Onder de symbolen van dit videoslot behoren o.a. het beeld van Hades en de andere Griekse goden, zoals Medusa de Gorgo en de zeegod Poseidon, Zeus, en Cerberus, maar ook kunnen er  klassieke kaart symbolen zoals de 10, J, Q, K en A verschijnen. Om winst te behalen, moet je op een winlijn zoveel mogelijk gelijke symbolen van links naar rechts weten te draaien. Hoe meer gelijke symbolen je weet te krijgen tijdens één draai, hoe hoger je winst. Daarnaast bevat dit spel ook nog wild en scatter symbolen.

Het wild symbool

In dit spel is het logo van het spel het wild symbool.  Dit symbool heeft de functie om winnende combinaties te vormen.

CerberusHet scatter symbool

Ook kent dit videoslot een scatter symbool dat wordt vertegenwoordigd door het beeld van de gouden helm van Hades. Wanneer je drie of meer van deze scatter symbolen op je scherm weet te draaien dan wordt er een bonusspel geactiveerd. De symbolen mogen her en der op het beeld verschijnen.

Het bonusspel

Deze gokkast heeft een mooi bonus spel, dat bestaat uit 5 niveaus.

  • Op het eerste niveau moet je één van de 5 amforen selecteren. Vier van hen hebben een zekere winst, en zullen zorgen voor een leuke geldprijs.
  • Op het tweede niveau, moet je de juiste deur in de tuin van Medusa weten te selecteren.  Er verschijnen vier deuren waaruit je kunt kiezen.
  • Op het derde niveau draait het om Poseidon. In dit spel kun je 3 schelpen winnen, heb je er minder dan eindigt het bonusspel.
  • Op het vierde niveau is Olympus. Hier moet je een juist wolk weten te kiezen.
  • Het vijfde niveau brengt je zeker een overwinning. Hiervoor moet een juiste doos weten te selecteren. Klik je het hoogste bedrag aan, dan krijg je de gouden helm.

ScreenshotDe gokkast kent verder ook nog 5 gratis spins die op elk moment kunnen vallen.

Conclusie

Al met al is dit een spannende gokautomaat, die dankzij genereuze uitbetalingen door de speciale symbolen en bonusspellen aanzienlijke geldprijzen kan opleveren. Het spel Hot as Hades heeft veel te bieden, van een hoge kwaliteit graphics tot lucratieve bonus features. De graphics en toegevoegde animaties zijn uitstekend en de geluiden in Hot als Hades zijn ook  geweldig en passen heel goed in de cartoonachtige stijl van dit thema. Echt een gokkast om eens uit te proberen dus!

 

 

 

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016