Cashapillar

CashapillarHet videoslot van Cashapillar is gemaakt door Microgaming. Aan dit spel valt veel plezier te beleven. Het spel is vrolijk en heeft lekkere felle kleuren. Het zal dan ook geen enkel probleem zijn om je aandacht bij dit spel te houden. Op de wielen zie je afbeeldingen die je in het bos ziet. Dit zijn dan dieren zoals een tor en een slak. Toch zien de dieren er nu niet meteen uit zoals je zou denken. Deze hebben gezichten en zien er leuk uit. Naast deze afbeeldingen zijn er ook letters en cijfers op de wielen te zien waar je mee kunt spelen. Draai je met al deze symbolen dan kunnen er leuke winsten behaald worden.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Een gigantisch aantal winlijnen

LieveheersbeestjeWat je meteen zal opvallen aan dit spel dat is het gigantische aantal winlijnen wat er is. Dit zijn er maar liefst honderd en als je op alle honderd winlijnen gaat spelen dan zal het nooit lang duren voor je de eerste winst hebt behaald. De zijkanten van het spel die laten de nummers van de winlijnen zien en als je met de muis op een nummer van een winlijn klikt dan zie je direct hoe een winlijn loopt. Ook als je een winnende combinatie draait dan wordt er meteen getoond op welke winlijn dit is geweest en dan zie je ook meteen wat de winsten zijn die je hebt behaald. Het is echter niet noodzakelijk om op alle winlijnen te spelen. Wanneer je minder wilt inzetten dan is het ook mogelijk om op minder winlijnen te spelen. De inzet is dan wel lager maar je maakt dan ook minder kans op een winst. Dit is ook een leuk aspect van deze gokkast dat jezelf kunt bepalen welke winst je behaald.

WespGratis spins met de scatters

Dit spel heeft scatters en wilders waar je een hogere winst mee kunt behalen. De scatters die zorgen ervoor dat je gratis spins kunt krijgen. Met deze gratis spins kun je dan langer door gaan spelen en dit maakt het dan weer mogelijk om hogere winsten te behalen. Het spel kent ook een wild en dit is een symbool wat de vorm van iedere andere afbeelding aan kan nemen. Hiermee wordt het dan weer makkelijker om winnende combinaties te draaien. Er zijn bij dit videoslot dan ook diverse mogelijkheden om de winst te gaan vergroten.

ScreenshotGratis zelf het spel spelen

Dit spel kun je nu zelf gratis spelen en zo kun je al snel bepalen of jij het spel net zo leuk vinden als wij. Het gratis spelen dat kun je op deze pagina doen. Als je gratis aan het spelen bent dan doe je dit met virtueel geld en dat betekent dan dat er geen echte winsten te behalen zijn. Wel zie je dan meteen dat Microgaming met Cashapillar een zeer leuk spel gemaakt heeft. Wanneer je met echt geld wilt gaan spelen en dan op deze wijze kans wilt gaan maken op echte winsten dan is dit op ieder moment mogelijk door een storting te plaatsen.

 

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016