Major Millions

Major MillionsWil je een videoslot spelen dat niet alleen erg leuk is om te spelen, maar wil je ook kans maken op zeer grote winsten dan is het aan te raden om Major Millions te spelen. Dit is een spel wat je zeer hoge winsten op kan leveren. De afbeeldingen die hebben met het leger te maken en daarbij zie je geld op de wielen staan. Er zijn dan bijvoorbeeld tanks te zien maar ook vliegtuigen en onderscheidingen. Verder is het logo van het spel ook terug te vinden op de wielen. Deze afbeeldingen zijn op een komische manier getekend. Door winnende combinaties te draaien met deze afbeeldingen zal je de winsten kunnen behalen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De mogelijkheden van het videoslot

TankDit is een slot met veel mogelijkheden. Er zijn vijf wielen waar je op kunt spelen en deze wielen die hebben drie rijen. Daarbij zijn er dan vijftien winlijnen waar op te spelen is. Je bepaalt zelf op hoeveel winlijnen je speelt. Het is dan natuurlijk zo dat op des te meer winlijnen je speelt des te hogere kans op een leuke winst jij zal hebben. Wel is het zo dat je een hogere inzet dient te plaatsen als je op meerdere winlijnen wilt spelen. De cijfers van de winlijnen die staan aan de zijkant van het scherm. Klik je op een cijfer van een winlijn dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest. Ook wordt direct getoond wat de winst is die er is behaald. De afbeeldingen komen ook echt tot leven als je een winst weet te behalen. Dit is ook iets wat zeer leuk is om te doen en wat het spel leuk houdt om te spelen.

ScreenshotDe progressieve jackpot

Deze online gokkast die is voorzien van een progressieve jackpot en dit houdt in dat die blijft stijgen. De jackpot die stijgt als er ergens ter wereld iemand op dit spel speelt en de jackpot niet weet te winnen. Je ziet het bedrag van de jackpot dan bovenin het scherm dan ook steeds oplopen. Het is wel zo dat de makers een bepaald bedrag hebben waar de jackpot rondom valt. Zie je dus deze jackpot op een zeer hoog bedrag staan dan is het zeer de moeite waard om een gokje te wagen want het zou dan zo maar eens kunnen zijn dat jij dit mega bedrag dan gaat winnen.

Eerst het spel gratis spelen

VliegtuigWil je eerst graag zelf proberen hoe het spel speelt dan is dit mogelijk en dit kun je dan ook nog eens gratis doen. Het gratis spelen van Major Millions dat kan op deze pagina en je krijgt dan een goede indruk van hoe leuk en hoe winstgevend het spel dan kan zijn. Het gratis spelen dat is bedoelt om jou een goede indruk van het spel te geven. Ben je overtuigd van het spel dan kun je op ieder moment voor echt geld gaan spelen en dan zal jij ook kans maken op het immense bedrag van de jackpot.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016