Dragon Dance

Dragon DanceDragon Dance is wel een heel speciaal spel dat gemaakt is door Microgaming. Het is een videoslot waar je niet snel genoeg van zal krijgen. Je kunt er ook nog eens prachtige geldbedragen mee kunt winnen. Het spel draait om China en de daarbij behorende feesten. Zoals de naam al aangeeft zie je draken op de wielen staan maar er zijn ook personen op de wielen te zien en andere mythische figuren. Naast de afbeeldingen zie je dan ook nog letters en cijfers op de wielen staan. Met al deze afbeeldingen en letters en cijfers is het dan de bedoeling om winnende combinaties te draaien. Dit is echt een slot wat je aan het scherm gekluisterd zal houden.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Veel mogelijkheden om te winnen

Wil je graag veel mogelijkheden om te winnen dan is dit ook een spel wat je moet spelen. Er zijn maar liefst 243 verschillende mogelijkheden om een winst te behalen. Al snel zal de eerste leuke winst dan binnen zijn. Het spel heeft vijf wielen en deze hebben drie rijen. Heb je zelfs een combinatie gedraaid die je winst oplevert gedraaid dan wordt er meteen getoond op welke lijn dit is geweest en er is dan ook direct te zien wat de winst is die is behaald. Zoek je een gokkast waar je zelf alles makkelijk kunt bedienen dan is dit ook een spel wat je niet teleur zal stellen. Het is mogelijk om zelf steeds handmatig een spin aan de gokkast te geven maar het is ook mogelijk om automatisch te beginnen met spelen. Doe je dit dan is het belangrijk om eerst te bepalen hoeveel je per spin wilt inzetten en daarna kun je dan aangeven hoeveel spins je automatisch wilt spelen. Het is ook mogelijk om automatisch te spelen tot het moment dat jij aangeeft dat het moet stoppen. Dit kun je dan met een simpele druk op de knop doen.

Een respin geven

MeisjeWat een unieke mogelijkheid van dit spel is dat is het geven van een respin aan een afzonderlijk wiel. Heb je bijna een combinatie op de wielen staan die je een winst oplevert dan kun je ervoor kiezen om een respin aan een bepaald wiel te geven. Dit maakt de kans dan een stuk groter dat je zal winnen. Wel is het zo dat je dan niet zelf de inzet bepaalt. Onder het wiel staat wat een respin je kost. Des te hoger de kans dat je een hoge winst haalt des te hoger de kosten van een respin zullen zijn.

Ga snel gratis spelen

ScreenshotWe willen je uitnodigen om snel gratis te proberen en dat zal je meteen kunnen doen op deze website. Je ervaart dan zelf hoe leuk het is om dit spel te spelen. We willen je dan aanraden om ook goed de mogelijkheid van de gratis respins te gebruiken. Dan zal je merken dat dit echt een unieke mogelijkheid is om sneller de winst te zien stijgen. Speel je gratis dan zal er een goede indruk van het spel te gegeven worden en daar kun je dan ook geen winst mee halen. Dit kan echter wel als je een storting doet en gaat spelen. Misschien win jij dan wel vele duizenden euro’s.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016