Mega Moolah

Mega MoolahWil je veel geld winnen dan is het goed om Mega Moolah te spelen. Schrik niet want de Mega Jackpot bevat meer dan tien miljoen euro. Het zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn als je deze zou winnen. Het is een spel wat om dieren draait en deze zie je dan ook op de wielen staan. Dit zijn dan grappig kijkende giraffes en indrukwekkende olifanten. Naast de dieren zijn er dan ook cijfers en letters op de wielen te zien. Jij als speler moet dan met de afbeeldingen, de cijfers en de letters de winsten op de wielen draaien. Dit kan je dan ook de grote winsten opleveren.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Hoe is het spel te spelen

LeeuwHet spel is zeer makkelijk te spelen. Je zet eenvoudig in en je kunt dan gaan spelen. Het videoslot heeft 5 wielen om op te spelen. Ieder wiel heeft 3 rijen. De eerste winst die zal niet lang op zich laten wachten aangezien er 25 winlijnen zijn waar op te spelen is. Aan de zijkant van het scherm zie je de nummers van deze winlijnen staan. Is er een winst op de wielen gedraaid dan geeft het slot direct aan welke winlijn je deze winst heeft gegeven en je ziet dan ook meteen hoeveel winst jij bij elkaar hebt weten te spelen. Dit is echt een slot wat je vele uren bezig kan houden. Het is dan ook niet alleen spel wat je zal spelen voor de enorme winsten. Ook het spelplezier dat is te prijzen. Het is een simpel spel wat makkelijk te leren is en wat je ook snel leuke winsten op kan leveren. Ga maar eens snel spelen en zie zelf hoe leuk en spannend het spel kan zijn. De hele sfeer is namelijk ook enorm goed en dat maakt het ook leuk om te spelen.

De indrukwekkende jackpots

OlifantEr zijn meerdere jackpots die te winnen zijn. Er is dus de Mega Jackpot van meer dan tien miljoen maar er zijn meerdere jackpots. Dit kan uiteenlopen van enkele tientallen euro’s tot het winnen van vele duizenden euro’s. Het leuke is dat het mysterie jackpots zijn. Dit houdt in dat je niet een bepaalde winnende combinatie hoeft te draaien om de jackpot te winnen. Ook als het lijkt alsof je niets gewonnen hebt kan het zijn dat je toch de jackpot wint. Je komt dan bij een spel met een rad. Bij dit spel wordt dan bepaald welke jackpot je gaat winnen.

ScreenshotZelf de spanning ervaren

We nodigen je graag uit de spanning te ervaren en dit kan door het spel gratis op deze pagina te spelen. Dit is leuk om te doen en er is dan niet te verplichting om je als speler eerst te registreren bij een online casino. Er kan meteen gestart worden met spelen en dan merk je hoe het spel werkt. Ook jij zal dan al snel overtuigd zijn van de kwaliteiten van het spel. Helaas zijn er geen echte winsten te behalen als je gratis speelt. Is dit wel iets wat je wilt dan is het op ieder moment mogelijk om echt geld te gebruiken en wel een zeer fraaie winst te behalen.

 

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016