High Society

High SocietyBegeef je in de hogere sociale kringen met het slot High Society van Microgaming. Dit is een slot met veel leuke mogelijkheden. De rijkdom die je in het spel ligt liggen binnen hand bereik door dit spel te spelen. Bij dit spel draait het dus allemaal om rijkdom en luxe en op de wielen zijn dan ook koffers en zakken met geld te zien en ook zijn er dure ringen en horloges te zien. Verder zijn er ook gouden en zilveren staven te zien. Het is de bedoeling om met deze afbeeldingen dan de winnende combinaties te gaan draaien. Wanneer dit je lukt dan kun jij ook veel geld winnen en misschien ook wel een dure aankoop gaan doen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

High Society laat je echt rijk worden

Dit is een videoslot met vijf wielen en deze wielen die hebben dan weer drie rijen. In totaal zijn er vijfentwintig winlijnen waar op te spelen is en daar kun je de winsten op de behalen. Aan de zijkanten van het spel zie je de nummers van de winlijnen staan en als je op een nummer van een winlijn klikt dan zie je meteen hoe de winlijnen lopen. Het spel is niet moeilijk om te spelen en jij zal ook al snel doorhebben hoe het spel werkt. Dit is ook een spel Vliegtuigwat geschikt is voor beginners. De afbeeldingen die te zien zijn in High Society die zijn erg mooi gemaakt en vooral als je een winnende combinatie draait dan zie je de afbeeldingen helemaal stralen en dan zie je ook direct hoeveel winst er is behaald. Aan de onderkant van het spel zie je welke winst je hebt behaald en daar staat ook wat voor winnende combinatie er is gedraaid. Het is dan ook een zeer duidelijk spel waarbij al snel duidelijk is wat je winsten is en hoe je deze behaald hebt.

Het bonus spel

Dit spel is voorzien van een bonus spel en met dit spel kun je gratis spins verdienen. De gratis spins die zorgen er dan voor dat je langer door kunt spelen en dit maakt het dat je dan een hogere winst kunt behalen. Het krijgen van de gratis spins dat doe je door de scatters te krijgen. Als je meer dan drie scatters op de wielen krijgt dan beginnen de gratis spins. In een aantal gevallen kun je in plaats van de gratis spins ook kiezen voor de vermenigvuldiger. Hiermee Ringkan je winst tot wel vijfmaal vermenigvuldigt worden.

Gratis het spel spelen

Het is mogelijk om High Society gratis te proberen en zo kun je een goede indruk van de gokkast krijgen. Wel is het zo dat er tijdens het gratis spelen geen echte winsten kunnen worden behaald. Het gratis spelen dat is dan ook vooral bedoelt om je een goede indruk van het spel te geven. De speler die kan dan zelf ervaren hoe leuk het is om High Society te spelen. Mocht jij gratis gaan spelen en overtuigd zijn van de kwaliteiten van het spel dan kun je op ieder moment voor echt geld gaan spelen en zo een leuke winst proberen te behalen.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016