Stardust

StardustMet het videoslot Stardust neemt Microgaming je mee op een reis naar verre sterrenstelsels, waar tal van bonus features voor je klaar staan. De sfeer van het spel Stardust, de vormgeving en de achtergrondmuziek doen denken aan de eenarmige bandieten uit het jaar 1980. Het spel is daarom bijzonder geschikt voor de fans van retro-stijl gokkasten. Het is een 5 rollen videoslot met 40 winlijnen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

De symbolen van Stardust

Alle symbolen die je kunt draaien op dit videoslot bestaan uit kleurrijke edelstenen in blauw, rood, groen en geel. Daarnaast zijn de letters A, K, Q, J, en het getal 10 nog symbolen die voorkomen op de rollen.

GalaxyHet bonusmateriaal

De gokautomaat Stardust heeft ook een wild symbool dat wordt vertegenwoordigd door het logo icoon; het Stardust spel-logo. Wild symbolen kunnen andere symbolen vervangen en daardoor zorgen voor nieuwe winnende combinaties. In dit spel verschijnen de wilds als gestapelde symbolen op de rollen.

Het scatter symbool; de Galaxy

In dit spel is de Galaxy het scatter symbool. Als dit symbool verschijnt op de middelste rol van het slot, dan kun je vanaf 10 gratis spins winnen. Dit zal jou als speler een extra kans geven op het vinden van edelstenen. Om de gratis spins te activeren, moet je 10 edelstenen Screenshotverzamelen tijdens de reguliere spins. Elk juweel wordt toegevoegd aan de Stardust meter en draagt ​​bij aan het aantal gratis spins dat zal worden geactiveerd. U kunt winnen  13 gratis spins winnen.

Nog 1024 winmanieren

Tijdens deze free spins is het mogelijk dat je het aantal winlijnen ziet uitbreiden naar 1024 winmanieren, waardoor de kansen op winst alleen maar zullen toenemen.  Winsten worden gemaakt van links naar rechts, te beginnen bij de eerste rol. Als hetzelfde symbool ergens verschijnt op rol 1, 2 en 3, win je een prijs. Als het hetzelfde symbool dan ook nog eens verschijnt op rol 4 en/of 5, win je nog meer.

Radiant Respins

Tijdens de gratis spins, kunnen er ook Radiant Respin opduiken. De rollen 4 en 5 worden dan weer gedraaid waardoor de winsten weer kunnen toenemen Met deze radiant respins is het mogelijk om bij de Diamant groenjuiste inzet 400.000 munten te winnen.

Conclusie

Stardust videoslot is een geweldig spel dat een goed uiterlijk heeft en een leuke manier biedt voor mensen om leuke, grote winsten te behalen. Het beste van dit videoslot is dat het een spel is dat veel manieren heeft om te winnen en jou als speler een betere kans biedt om een groot bedrag te winnen. Een spel om zeker van te genieten! Probeer het eerst gratis uit zodat je de ins en outs van het videoslot leert kennen. Heb je het videoslot onder de knie dan is het spelen voor geld een leuke optie omdat er veel win mogelijkheden zijn in dit spel. Probeer het uit en hopelijk levert het je veel geld op. Have fun!

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016