Ariana

ArianaMicrogaming maakt vele leuke spellen en een spel wat je echt eens gespeeld moet hebben dat is Ariana. Dit is een zeemeermin en het spel dat speelt zich dan ook af onder water. De afbeeldingen die je op de wielen ziet die hebben hier natuurlijk mee te maken. Het is logisch dat we de hoofdrolspeelster op de wielen zien maar daarnaast zijn er ook diverse vissen te zien. De afbeeldingen die zijn erg mooi gemaakt en er is ook oog voor detail. Er zijn niet alleen afbeeldingen te zien maar ook diverse letters en cijfers. Met al deze afbeeldingen en letters en cijfers dien je dan winnende combinaties te draaien. Dit kan ervoor zorgen dat je een zeer fraaie winst weet te behalen.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Ariana kent spetterende winlijnen

Het spel kent maar liefst vijfentwintig winlijnen. Het hoeft dus helemaal niet lang te duren voordat je de eerste wint hebt behaald. Als je regelmatig een winst behaald blijft het spel leuk om te spelen. Zo kun je dan ook een leuke winst bij elkaar spelen. Geef je een spin aan de gokkast en draai je een winnende combinatie Zeesterdan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest. Er wordt dan ook meteen getoond hoeveel winst je hebt behaald. Het leuke aan dit spel is dat zijn de expanding wilds. Dit houdt in dat een hele rij ineens dezelfde symbolen kan krijgen en dat je op deze wijze dan een grote winst kunt behalen. Kijken we naar de hoofdrolspeelster dan zien we dat die ineens in vol ornaat op een wiel tevoorschijn kan komen. Wanneer dit lukt dan zal je hier erg blij mee zijn want ook dan zal de winsten weer flink zien stijgen. Genoeg reden dus om dit spel eens een tijdje te spelen en te zien of het wat voor je is.

ZeemeerminGratis spins die de winst zullen verhogen

Ariana is een spel waar je gratis spins kunt krijgen en met deze gratis spins kun je dan langer doorspelen. Dit maakt het dat je dan weer een hogere kans hebt om een winst te behalen. De gratis spins die zijn dus de bonus bij dit spel en dit is iets waar je ook graag gebruik van zal maken. Naast de expanding wilds is dit ook een leuke feature en dit maakt het ook dat dit een spel is wat het spel afwisselend houdt.

Zelf het spel gratis spelen

SchatkistDit is een spel dat gratis te spelen is en dat kun je ook op deze pagina doen. Hiervoor hoef jij je dan niet eerst in te schrijven bij het online casino en je hoeft ook geen storting te doen. Het is mogelijk om meteen te starten met spelen en je merkt dan al snel hoe leuk dit videoslot is. Wil je dan ook ervaren hoe het spel speelt voordat je geld gaat storten dan is het gratis spelen aan te raden. Er is met het gratis spelen wel geen echt geld te winnen met dit slot maar je krijgt zo wel een goede indruk van de mogelijkheden van dit spel.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016