Football Star

Football StarHet zal je niet verbazen dat het slot van Football Star draait om voetbal. Ben je een liefhebber van deze sport en mag je ook graag een gokje wagen dan is dit een leuk spel om eens te spelen. Het kan dan zo maar zijn dat je met een leuk spel een mooie winst weet te behalen. De wielen laten niet alleen maar voetballers en keepers zien maar ook andere zaken die met de sport te maken hebben. Dit is dan bijvoorbeeld de scheidsrechter en attributen zoals voetbalschoenen. De afbeeldingen zijn leuk gemaakt en je ziet dat er veel aandacht is besteedt aan het ontwerp van het spel.

Direct spelen met €800,- welkomstbonus

Football Star scoort op vele fronten

KoppenFootball Star is een videoslot wat je veel mogelijkheden biedt. Het draaien van de winnende continuatie dat kun je doen op vijf wielen en deze hebben elk drie rijen. Gelukkig duurt het nooit lang voor een mooie combinatie op de wielen ziet verschijnen. Dit is omdat er maar liefst 243 winlijnen zijn. Weet je een winst op de wielen te draaien dan zie je direct op welke winlijn dit is geweest. Ook weet je meteen hoeveel je hebt gewonnen. Bij het draaien van een winst komen de afbeeldingen ook echt tot leven. Ook aan deze animaties is veel aandacht besteedt. Na het draaien van de winnende combinatie verdwijnen de afbeeldingen van de wielen waar je de winst mee hebt behaald. Deze afbeeldingen die worden dan gratis vervangen door nieuwe afbeeldingen. Als je daar dan weer een nieuwe winnende combinatie mee draait dan zal je winst nog verder oplopen. Dit is ook weer een behoorlijk pluspunt van het spel.Dit verhoogt de spanning ook want je zal niet alleen benieuwd zijn naar wat een spin je brengt maar ook welke vervangende afbeeldingen er komen als je een winst hebt behaald.

SchoenenDe scatters is het spel

Afbeeldingen die je ook graag op die wielen zal zien verschijnen dat zijn de scatters. Dit zijn afbeeldingen die ervoor zorgen dat je gratis spins krijgt. De gratis spins die kunnen ervoor zorgen dat je winst een flinke boost krijgt. Het kan zomaar zijn dat je dan nog tien keer gratis mag draaien. De gratis spins die zorgen er dan ook voor dat je gratis langer door kunt spelen en dit maakt het dan dat de winst makkelijker verhoogd kan worden.

KeeperZelf het slot proberen?

Wil je zelf graag het slot proberen en zo zien of Football Star een online gokkast voor jou is dan is dit mogelijk. Dit kun je dan ook nog eens gratis gaan doen. Gratis spelen op dit slot dat geeft je dan een goede indruk van hoe leuk het spel is. Het is wel dat als er gespeeld wordt op dit videoslot met virtueel geld speelt en er zijn dan ook geen winsten te behalen die uitgekeerd kunnen worden. Als je dit wel wilt dan kun je ervoor kiezen om een storting te doen en zo voor echt geld te spelen. Je geniet van de prachtige grafische kwaliteiten van dit spel en voelt ook de heerlijke spanning die dit spel te bieden heeft.

18plus
©Microgaming Gokkasten 2016